Kylläpäs tuolla ulkona pauhaa tuuli. Toivottavasti meidän pihalta on kaikki edes suurimmat lelut poissa. (hatara muisti kun on). No, eivät sitten huomenna ole kyllä enää sitten meidän pihalla! Taitaa tulla reissukierros naapureilla sitten. "Anteeksi mutta onkohan tuuli lennättänyt meidän leluja teidän puolelle? Ai, on vai kyllä me sen ikkunan sitten korjaamme, jaa lommokin auton kyljessä, meidän piikkiin taisi mennä!"

Olimme tänään pojan kerhon joulujuhlassa. Ensimmäisissä joulujuhlissa. Kyllä taasen veti äiteelle tipan linssiin, kun katsoo kuinka isoksi se meidän pieni pojanpallero on kasvanut. Ja siellä sitten piti vielä muka laulaa, miten se muka onnistuu itkupallo kurkussa. On se niin ihana tuo poika. Nyt nukkuu niin onnellista unta peittonsa alla! Että rakastan!
Käytiin samalla hautausmaalla viemässä Roosalle kynttilä. Roopekin oikein sanoi, että hänkin sitten haluaa tulla mukaan! Kivaa että isovelikin "valvoo" siskoaan! Ja oikein haluaa tulla sinne mukaan, muistan myös kertoja jolloin on sanonut että Minä odotan sitten autossa jos on kerran pakko tulla mukaan.

Nyt on oikeesti pakko mennä katsomaan tuonne pihalle että siellä on suurimmat rojut tuulen suojassa, tai siis tuulelta suojassa. Ei näillä palkoilla montaa ikkunaa korjata! (ja työnantajahan on Kela. Tunnetusti lahjoittaa pientä palkkaa!!!)

Ja sitten etsimään uninallea. Sekin taitaa kohta jo nukkua!
Tuulen viemänä Minna : )