Ihanaa kun on pitkä viikonloppu edessä. Saa ihan rauhassa tehdä asioita eikä tarvii hötkyillä. Siis saa hoidettua asioita niinkin ettei äiteen tartte kiukkuisena raahata kahta kiukuttelevaa mukulaa perässään postissa, kaupassa yms. paikoissa jossa lapset ei viihdy! Nyt mieskin retuttaa niitä.
Käytiin pojan korvakontrollissa ja yllätys yllätys korvat ovat aivan puhtaat!!! Onneksi pidin pääni ja halusin sen ylimääräisen kontrolliajan. Muutenhan olisimme jonossa odottamassa putkitusaikaa! Ja terveisiin korviin oltaisiin laitettu putket!! Ihan pöhköä! Oltaisiin viety joltain oikeasti putkia tarvitsevalta lapselta jonopaikka. Oikeasti mietittiin silloin että onpas pöhköä kun heti kahden tulehduksen jälkeen oltaisiin putket laitettu. Hiukan nopeaa toimintaa ja toiset ovat oikeasti korvakierteessä eikä heille ehdoteta putkitusta ennenkuin sitä vaatimalla vaaditaan!!! Lääkäri oli sitä mieltä kun hän ei ole poikaa nähnyt "terve korvaisena" koskaan aiemmin niin ei voi olla varma miten kipeät ne korvat on. Pitääkö silti heti olla valmis tekemään jotain noin radikaalia. TYHMÄ.Kuuntelisi vanhempia!  Mutta onneksi tuo pähkäily on ohi! Roopekin sanoi kun oltiin lähdössä tk:n pihalta että kyllä hän tiesi että ne korvat on ihan terveet, ei ne ole edes sattunut enää!!! Mitä ihmettä me aikuiset oikeen hössätään, kyllä lapsi tietää!!!

Käytiin viemässä Roosan enkeli sinne kiviveistämölle. Istuttavat sen sitten siihen kiveen. Nähtiinkin jo se puoli valmis kivi, kaunis siitä tulee kunhan valmistuu. Tilattiin samalla kiviliuskaa kukkamaan ympärille, samaa Mäntsälän punaista nekin. Toivottavasti kivi saataisiin haudalle Roosan syntymäpäiväksi. Kaunis synttärilahja olisi. Nimppareina tilattu ja (toivottavasti) synttäreiksi asennettu.

Kaupungissa kun oltiin niin käytiin Liidelissä samalla, halpaa olutta ostamassa. Tarttui mukaan uusi pallogrillikin. Kolmijalkainen, miten se voi toimia yhtä hyvin kuin nelijalkainen? Isoja asioita lapset miettii (näihin lapsiin voi laskea myös miehen!!!). Mutta vanha on palvellut jo varmaan 6 vuotta ainakin, kyllä sen ikäinen grilli on jo ansainnut eläkeen, vai mitä! Varsinkin kun yksi jalka on irronnut ja pohjassa on reikä. Sairauseläke ainakin!!!

Soi juuri radiossa Nightwish:in uusin single Eva. Sitä yritin aamulla jo bongata Radio Rockista, mutta en kuullut. Vaikka nettisivuilla ( www.radiorock.fi )  luki että se soitettaisiin klo 7 ja klo 9. Kuuntelin yli tunnin radiota aamulla, mutta siltikään en kuullut sitä. Nyt kuulen sen sentään.
Ei ole ihan sellainen kuin luulin sen olevan. Ei kauheasti Nightwish:n tyyppistä. Kiva biisi kumminkin, mutta vanhat soi paremmin!

Nyt pitää joutaa. Pyykkikone hyrisee ja kuivausrumpu piippaa. Lakanat odottavat korissa mankeloijaa. Pölypallot käy kohta nilkkoihin kiinni! Mutta kun ei millään viitsi! Kai pölypalloillakin pitää olla jotain oikeuksia, imuroin ne vaikka huomenna! Sunnuntaina pyöräilemään miehen kanssa. Ja kaikille teille jotka ette ymmärrä että minä en polje istun moottoripyörän takana. Pyöräily on meille moottoripyöräreissuja!

Mutta oikein mukavaa viikonloppua kaikille!
T. Minna : )