Nyt todellakin ulkona on talvista! Lunta on koristamassa niin puitten oksiakin kuin kaikkialla muuallakin! Terassin ikkunat ovat kuuran peitossa, auringon vali pilkahtaa kauniina kuuraverhon takaa. Pakkasta on juuri sopivasti reilut -5 astetta. Oltiin oikein lumipeikkoja kaikki kolme kun tulimme sisälle pihalta.
Kun viikonlopun on liehumassa ja rentoutumassa kiitokseksi saapi lumitöitä. Mutta eipä tuo minua harmittanut tänään, kerrankin nautin lumenlykkäämisestä! Nyt kun se on kevyttä pakkaslunta. Lunta on riittävästi ainakin jos seuraa neidin menoa lumihangessa. Taisi olla jo reppaasti yli polvien (siis neiti 1,5v.).
Sitten vielä piti oikein laskea pulkalla mäkeä. Meidän piha kun on pikkusen viettävä, pulkka kulkee juuri Ronjaa ajatellen sopivaa vauhtia! Kyllä siinä on lapsen riemua kun äitee joutuu hikipäissään kiskomaan pulkkaa aina n.5m ja sitten lasketaan ja uudestaan äiti kiskoo 5m ja lasku. Jos tuo pitää toistaa monta kymmentä kertaa niin se alkaa äitiä pikkusen väsyttämään. Innolla odotan että josko pääsisimme tässä lähiaikoina oikeaan pulkkamäkeen! Sellaiseen mistä äitikin saapi laskea!!!

Olimme siis Mikan kanssa "pako"reissulla viikonloppuna. Pakoreissu on siis pakoa arjesta, ei muusta! Mihinkäs meidän muuten pitäisikään paeta, perhe-elämä on kukoistavaa tällähetkellä!!!
Junalla porhalsimme pääkaupunkiin, nauttimaan ihmisvilinästä (onneksi sieltä pääsi pois). Eksyimme muuten moottoripyörämessuille. Siellä oli kuulemma tosi komia Yamaha 1300 jotain. Enhän minä miistä niin ymmärrä, olihan se ihan kivan näkönen ja siisti, mutta... Niin ja se Honda Mika kyllä väitti että se pyörä oli hieno, mutta kun se ei muistanut minkä kokoinen se oli saati että olis muistanut sen väriä. Tuijotti silmät tapillaan niitä vähäpukeisia daameja sen pyörän päällä. Se Honda oli 750 kuutioinen ja se oli musta!!! Mikalle tiedoksi!!! Jos olis oikeasti niin paljon rahaa että ei joka loppu kuukausi tarttisi laskea hiluja, niin kyllä jopa minä antaisin mieheni ostaa itselleen ihan uuden pyörän, mutta nyt se on vain haaveilua! Ehkä joskus sitten! Kenties minäkin ajan sitten pyöräkortin ja lähden kruisailemaan!!!

Nauttikaa oikein paljon ihanasta talvipäivästä ja voikaa hyvin
T. Minna : )