Täällä ollaan ja hengissä! Kohta ollaan selvitty ensimmäisestä viikosta! Viikko on ollut oikeasti todella raskas! Ensinnäkin aamuheräämiset ovat IHAN kamalia! Toisekseen jopa puhuminen väsyttää! Oikeasti! Monta vuotta on mennyt ohi sen kummemmin ajattelematta. Nyt kun on joka päivä oikeiden ihmisten joukossa, pitää miettiä mitä suustaan päästää. ja se on välillä todella raskasta!

Ja uuden oppiminen. Se vasta raskasta on. Se käypi jopa fyysisesti rankaksi. Ranteet kipeinä vaikka on vasta pari päivää harjoitellut kymmensormijärjestelmää. Voi miksi en silloin aikoinani koulussa opetellut sitä kunnolla, olisi niin paljon helpompaa nyt!!! Jälkiviisaus....

No, tupakkalakko on sentään jo suht´helppoa! Ainakin vielä! Nyt tässä vaiheessa kun tupakanhaju tulee nenään se yleisesti aiheuttaa pahaa oloa ja se haisee oikeasti pahalle! Mutta voin kuvitella että ehkä parin kuukauden päästä näin ei ole!!! Saati sitten jos ottaa pikkusen alkomahoolia, mitä se tupakanhimo silloin on??? Miten sen sitten kestää??

Nyt pitää oikeasti painua pehkuihin. Onneksi huomenna on viikon viimeinen arkipäivä! Lauantaina saakin sitten nukkua jo pari hetkeä kauemmin!!!

Sov kott!!

T.Minna : )