Ehkä toivoa talvesta on. Lupailivat jopa meillepäin viikonlopuksi LUMIsadetta. Toivottavasti sataisi jo. Lapset niin kaipaavat. Varsinkin Roope, kun hän jo ymmärtää sen päälle jotain! Haluaisi kovasti pulkkamäkeen. Tänään on kerhopäivä. Tänään tarvitsisi saada jotain aikaiseksi sillä aikaa kun poju on kerhossa ja tytteli päikkäreillä. Kaamea kasa odottaa mankeloimista ja hirveetön kasa pyykkiä pesua. Meillä kun pyykkikori on edelleen rikki, niin vaatteet eivät pysy korissa, vaan ovat kasana lattialla! Paitsi silloin kun lapset päättävät pestä pyykkiä niin silloin ne ovat tungettu koneeseen. Pitäisi opettaa varmaan lajittelua!

Eilen käytiin neidin kanssa neuvolassa. Komiasti omilla käyrillään neiti kasvaa! On niin reipas, eikä vierastanutkaan lääkäriä. Vaikka olikin ihan töttöröö, kun olis ollu päikkäriaika. Vienosta sivuäänestä ei kuulunut eilen merkkiäkään. Pikkuhiljaa sitä kait rupeaa uskomaan että se on OIKEASTI viaton sydämen sivuääni. Neitihän on reipas ja jaksaa riehua kovastikin! Ei minkäänlaisia sydänoireita!

Eilen sain myös aikaiseksi soittaa sairaalaan lastenkirurgian polille. Roopen kives kun pitäisi leikata. Kävimme polilla lokakuun lopussa ja silloin sanoivat ettei kestä kauan ajan saaminen. No eilen kun soitin sain alustavasti ajan tämän kuun 25. päiväksi. Sitten se tulee niin nopeasti, kun ensin ei millään.
Vähänkös alkoi panikoittamaan nukutus ja leikkaus. Vaikka järjen ääni sanookin että Suomen terveydenhoito on todella hyvää, niin silti "pieni" pelkopeikkonen jyllää pitkin pääkoppaa ja sydäntä. Enhän osannut Roosan kuollessakaan uskoa että sellaista Suomessa sattuu, siis että vauva voi todellakin kuolla kohtuun. Mutta oikein urakalla kun koittaa pitää pään kylmänä, niin silloin se pelko ei ehkä kasva niin mielettömän isoksi! Kaksi viikkoa niin sitten se on jo melkein ohi! Pelottaa niin hirveästi se että Roopea sattuu ja minä äiti en pysty auttamaan! Voi kun olisikin jo 30. päivä! Silloin kaikki olisi jo ohi!

No nyt eletään päivä kerrallaan ja nautitaan pakkasesta ja toivotaan lunta
t. Minna : )