Missä mun mies luuraa, ei ole kotona taaskaan. Jossain kokouksessa tietenkin. Ei töitten puolesta vaan TAAS harrastusten parissa. Eikä ees keilakokous vaan kalastusseuran kokous. Mika tee oikeestaan mitään kalaseuran juttuja enää, kuuluu vaan poppoossen, saa siitä hyvästä jonkun mitalin. Kun kuuluu niin ja niin monta vuotta seuraan, seura palkitsee jollain läpyskällä! JEE JEE!! Mihinkäs se sitten laitetaan, ei ainakaan mun kaapin hyllyille pölyyttymään. Se on vissi se!
Poika katselee ihastuksissaan (vieläkin) lie monettako kertaa jo katsottua Nalle Puhia! Neiti pyykkää äiteen puolesta. Tarvii varmaan opettaa erottelemaan pyykättävät. Pakkaa nääs laittamaan mitä sattuu koneeseen. Ja ikää neidillä kohta 1,5v. : ) Välillä koneesta saattaa löytyä kenkää tai jopa leluja!! Onneksi en ole vielä kertaakaan niitä unohtanut koneeseen *koputtaa puupäätään* !

Taas on taas joulu monta askelta lähempänä, mutta MISSÄ LUMI ON???? Ei oikein ole joulun tuntua ilmassa kun maa on musta kuin syyskuussa!!! Ja missäs ne pakkaset on? Ei saa jäälyhtyjäkään tehdyksi kun lämpöasteita riittää. Pitäiskö tyhjentää pakastinta, jotta sinne mahtuis ämpärillinen tai toinenkin jäälyhtytarpeita! Ei saa tehdyksi mitään mitä on ennen tehnyt jouluksi!
Kynttelikköjä kyllä piti kaupasta käydä hakemassa. Kissa armas kun tipautti toisen alas ikkunalta ja pikkuneiti kävi toisen kimppuun. Saas kattoa mitä kuuselle joulunaikaan tapahtuu??!! Kuinkahan monta kertaa sekin täytyy uudelleenkoristaa ja nostaa pystyyn!!!

No, joulumieltä odotelessa tolu-villasukka sohvan alle ja kanelia pellillinen uuniin!!!
Iloisin terveisin Minna