Mies TAAS maailmalla. Keilaamassa tällä kertaa. Lähti aamulla ennenkuin ehdin edes herätä! Tulossa kylläkin jo kotiin päin, mutta yksin Ronjan kanssa kaksin ollaan kotosalla!
Aamulla tiesin että heti aamiaisen jälkeen on kauppaan lähdettävä! Sen siitä saa kun eilen sen jätti tekemättä. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää!!!  Maito ihan finaalissa, onneksi aamukahviin riitti! Aamu olis ja koko päivä ihan pilalla jos ei saisi kahvia heti aamusta! SE on totaalinen pakko!!
Onneksi mummi soitti että sinne syömään, valmista ruokaa. Sen kuin istuu syömään. Paitsi että mukulat on ensin saatava pöydän viereen ja syömään! Mutta onneksi siinä on pappakin apuna. Ronjaa ei ole mitenkään vaikea saada syömään, kaikki maistuu ja melkein aina! Roope onkin sitten toinen juttu, kuinka voi olla lapsi NOIN NIRSO. (joku voisi kait sanoa, äitiinsä tullut!) Tänään ei kelvannut edes lihapullat, olis pitäny olla muka nakkeja. Eilen ei kelvannut nakit kun ois pitänyt olla lihapullia. Josku kelpaa pelkästään makaroonit joskus pitää laittaa ketsuppia joskus ei. Ottaa noista lapsista sitten selvää!!!  Kasvanut herra kumminkin on, kait hän sitten on jotain saanut syödyksikin. Eipähän ainakaan ole ylipainoinen lapsi!

Kappas pesukone on lopettanut pyykkäämisen. Ainoa huonopuoli tässä asiassa on että ÄITI on koneella ja NEITI tyhjentää konetta. Juuri pestyt puhtaat pyykit ympäri lattiaa. IHANAA!  Taidanpas koittaa saada ne tuonne telineelle kuivumaan. Tänään en enää jaksa kuunnella kuivausrummun pörinää. Se ääni soi korvissa jo! Jatkan sitten ensi viikolla! LUPAAN! Lupaan myös itselleni sen, että jos on tälläisiä pakkaspäiviä otan itseäni niskasta kiinni ja vien petivaatteet ulos tuulettumaan oikein kunnolla, En vain puistele niitä siellä. Saavat roikkua koko päivän siellä. Häädetään kotipeikkoja=pölypunkkeja!

Oikein rattoisaa illanjatkoa T: Minna : )

Edit:
Pakko lisätä tämä hassu juttu kun löysin tuolta "maailmalta" ! Eli kiitos octavius
Maailman huonoin koalavitsi!

Mykkä koala menee bordelliin ja tapaa huoran.

Huora käy makaamaan sängylle ja koala kömpii 'down under' eli aloittaa suuhoidon.

Homman jälkeen koala tekee yllättäen lähtöä ja huora ryntää oven eteen ja näyttää sanakirjasta: 'prostitute - sells sex for money', koala ottaa sanakirjan ja näyttää: 'koala - eat bush and leaves.'