Kylläpäs tuolla ulkona on oikeasti kylmä. Ei meinaa millään tottua siihen kun on ollut niin lämmin alkutalvi. Nyt tuo pienoinen lumipinta pysyy varmaan tuolla maassa. Edes pikkuisen valaisee. Kun mies otti pojan kanssa ulkoa koristevalotkin jo pois!
Miehellä oli eilen vapaapäivä. Ihanaa kun sai olla kotona rauhassa. Vaikkakin aamu alkoi jo ajoissa, kun pojan kanssa piti käydä neuvolassa ja labrassa. Neuvolassa mitattiin pituus (105cm) ja punnittiin (17,9kg).
Sitten labraan verikokeelle. Tällä kertaa labraan oli helppo mennä, kun poika ei tiennyt että mitä siellä tapahtuu. Mutta jos seuraava kerta tulee niin silloin taitaa olla pikkusen vaikeampaa. Kun silloin Roope tietää jo että miltä se pistäminen tuntuu. Vähän sitten kotona piti vielä iskälle itkeä kun sattui, mutta parin lakupalan jälkeen olo helpotti. Leikkivät sitten pikkusiskon kanssa piikkileikkejä. Isoveli otti verikokeita neidistä ja sitten piti laittaa sidettä päälle! Olipas sitä kiva katsella. Mutta tänään ollaan jo palattu leikkimään niillä johdoilla. Roopella kun on lempileikkinä sähkömiehen hommat. Meille on vedetty koko talon läpi uudet antenni- ja puhelinjohdot. Meinaakohan Roope että vanhat hajoavat kohta!!!

Voi kun tuo Roopen leikkaus olisi jo ohi! En oikein pysty keskittymään mihinkään. Onneksi en ole töissä, luulisin että haahuilisin ihan tyhjäpäisenä. Kun kerran kotonakin niin teen, täällä sitä ei kukaan onneksi huomaa! Muksujen kanssa kun leikkii ja touhuilee niin eipä siinä tarvii niin keskittyy.
Täytyy sen verran koittaa virittää muistinäppylöitä päässä että muistaisi hakea Roope kerhosta sitten klo 16. Saattais iskä kattoo pitkään jos me neidin kanssa täällä kahdestaan ja Roopea ei näkyisi missään. Pahin uhkakuvani sitten kerhon alkamisen. Siis se että unohtaisin hakea pojan kotiin!

Mutta, mutta
kotityösarka kutsuu, pyykkejä, pyykkejä, pölyä, hiekkaa, kissankarvoja ja muuta silppua. Ne ei itsekseen häivy, ollaan testattu. Niille siis on tehtävä jotain.
Nähdään t. Minna : )