Ja edelleen kuumetta liikkeellä! Mutta enää vain onneksi Roopella. Ihanaa kun itse on jo terveempi ja energisempi. Pyykkiä kone kaupalla ja saimpas pestyksi meidän jääkaappiakkin. Kylläpäs sekin oli päässyt kamalaan kuntoon! Niin tuota pyykkiä jäi vielä kone kaupalla pesemättäkin eli huomenna saapi sitten jatkaa.

On se harmi että nuo kaikki kivat laskiaisriehajutut jäivät meiltä tänä vuonna väliin. Olis ollu jo sunnuntaina järvellä ensimmäinen laskiaisjuttu ja tiistaina siis useampiakin, mutta kun ollaan kipeitä niin sitten ollaan kipeitä. Ja sopivasti talvilomaviikolla! No, eipähän jää Roopelta sitten tällä viikolla kerhoja väliin, Roopen onneksi. Oli niin surullinen silloin leikkauksen jälkeen kun sairastui siihen oksutautiin, kun ei silloin kerhoon päässyt. Mutta kun kaikki kaverit ovat siellä!!! Seuraava tauko Roopelle tuleekin sitten kuukauden päähän kun ollaan lähdössä sukuloimaan ihan Ruotsiin saakka! Kivaa kun pääsee laivaan ja siellä on se PALLOMERI!!!

Mahtaakohan iskä jä äiti päästä huomenna jo käymään hallilla?? Keilasormia kun niin syyhyttää. Viimeksi kun meni NIIN hyvin! No, se ei silti ole takuu siitä että seuraavallakin kerralla menisi hyvin, mutta yrittänyttä ei laiteta! Kenties joskus minustakin voisi tulla oikea keilaaja!!!

Mutta, pakkasiltaan hämärtyvään katoaa tämä täti
lämmöllä muistaen T. Minna : )