Täällä ollaan, vaikka onkin jäänyt kirjoitukset vähiin. Jostain kummasta on aika kulunut kuin lentäen! En sitten millään meinaa keritä koneelle. Mutta onneksi kiireet ovat vain väliaikaisia.
Oli todella mukava ja rauhallinen viikonloppu, (paria pikku harmia lukuunottamatta). Perjantaina vieraita ja lauantaina oikein saunavieraita. Mein muksutkin tykkää kun meillä käy vieraita. Kait se on vaihtelu kun virkistää. Jos äiti on niin tylsä että muut ihmiset ovat paljon mukavampia! No, ei kai äiti AINA ole yhtä tylsä! Toiveajattelua kenties!! 
Sunnuntaina päätimme lähteä kaveriperheen kanssa ulkoilemaan. Iskä ja Roope menivät poikien kanssa luistelemaan ja me tytöt menimme rattailemaan. Roope oli ensimmäistä kertaa jäällä luistimet jalassa. Ja se sujui tosi hyvin, ei suurempia loukkaantumisia! Siellä se poika meni luistimilla kuin vanha tekijä, ei tarvinnu ees pitää kiinni. On tuo poika sitten ihmeellinen! Sillä aikaa kun iskä, Roope ja kaveriperheen iskä ja poika viilettivät jäällä, me tytöt (siis Ronja, minä ja kaveriperheen äiti ja tyttö) otimme rattaat ja lähdimme lenkille. Neidit nukkuivat päikkäreitä rattaissa ja mammat tuuppasivat hikihatussa menemään. Tai siis ainakin mulle tuli hiki. Kenties kertoo jotain kuntopohjasta, se on siis aivan olematon. Taas heräsi ajatus jotain olisi tehtävä!!! Miten voikin olla välillä niin huono omatunto omasta liikkumisesta. Ja silti on NIIN laiska perusluonne, ettei mitään saa silti tehdyksi! Todella ongelmallista!!!!!! Auttakaa

Iskä lupais muuten mennä Roopen kanssa uudelleenkin luistelemaan, ehkä jo tänään!
Pitäis itse varmaan ottaa neiti rattaisiin ja mennä lenkille siksi aikaa, huomatkaa että PITÄISI! Niin paljon PITÄISI tehdä muutakin! Ihan kuin meillä ei olisi kuukauteen pyykätty, siltä tuo korin seutu näyttää (koria ei näy, kait se tuolta kasan keskeltä löytyy), villakoiria kurkkii sohvien alta ja mitä lie muuta nurkista löytyy!!! Keittiön olen sentään saanut jo raivattua! jotain positiivista tehtykin sentään.
Olimme muuten lasten kanssa aamupäivällä pihalla, siellä on sitten aivan mainio ilma, pakkastakin vain reilu -5astetta. Onneksi nuo hirveimmät pakkaset taas hävisivät, edes vähäksi aikaa!!!
Pääsee nauttimaan ulkoilusta!!
Nähdään taasen (luvata en voi että koska, mutta....)
T. Minna : )