Ihanaa kerrankin talo on oikeasti siisti. Matot hakattu pihalla (mitäs olivat niin pölyiset) ja lattia mopattu.
Imuri parka joutui koville kun oli niin paljon kaikenlaista pikku paperin silppua lattioilla (kiitos askartelevien lasten), hyvä ettei putki mennyt ihan kokonaan tukkoon. Imuroinnin jälkeen piti tyhjentää koko imuri jotta sai ne silput sitten pois putkista! Jouduin muuten imuroimaan kuivausrummunkin. Joku oli jättänyt paidan taskuun jotain paperia. Ei ollut vielä pesukoneessa tippunut kyydistä, mutta sitten kuivuri täynnä jotain ihma mössöä. No, onneksi oli sitten hyvin kuivattua!!! (heh-heh)

Miehellä oli pekkaspäivä. Muuten en olisi edes viitsinyt raahata mattoja ulos. On sen verran rasittavaa puuhaa. Onneksi on nyt koko viikonloppu edessä ja se on siivousvapaata aikaa. Aloitamme sitten taas ensi viikolla siivouksen! (Kun on pakko).

Tänään on muuten ollut oikein pakkaspäiväkin! Lunta ei vielä meille ole suotu. Sais jo tulla. No, odotellaan huomenna, toivottavasti säätiedotus pitää paikkansa. Edes joskus!!! Alkaa tympiä tämä ns. musta talvi. Vaikkakin on jo ollut paljon valoisampaa kun tuo aurinko paistelee sentään. Onneksi maa on sentään jäässä niin hiekkaa ei tule tonni kaupalla sisään. Imurista saisi hiekoituskoneen jos sen saisi puhaltamaan. Siten voisi edes hyötykäyttää sen sisälle kulkeutuneen hiekan.

Onneksi illalla pääsee saunaan, jotenkin paikat ihan kippurassa tuon siivous reuhtomisen takia!!! Tottumattomat lihakset ihan ihmeissään kun ovat joutuneet töihin. Jaa niin mitkä lihakset??? Joskus pitäisi kait niidenkin hyväksi ruveta tekemään jotain. Ehkä sitten huomenna tai sitten ylihuomenna tai ensi viikolla tai ensi kuussa tai..... Hiljaa hyvä tulee.

Haluaisin mennä niin elokuviin. Jopa meidän pikkupitäjässä saapi tänään ensi iltansa uusin Vares. Haluaisin nähdä että olenko minä päässyt lopulliseen työhön mukaan vai leikattiinko pois se kohtaus. Saatan paljastaa näynkö siinä kunhan olen sen ensin itse nähnyt! Katsotaan sitten!

Mikä ihmeen meteli taustaltani kuuluu??? Talomme seinien sisäpuolella on tainnut syttyä sisällissota. Siltä se ainakin kuullostaa. Pitää mennä tuomaroimaan väliin. Onneksi kohta alkaa pikku kakkonen. Itse taidan nauttia saunan jälkeen ison kolmosen!

Toivottelen oikein rentouttavaa viikon loppua kaikille lukijoilleni
(itsestään saa ilmoittaa=kommentoida tekstejäni)
T. Minna : )